Prey 2, PC'de Daha İyi Grafiklere Sahip Olabilir

Prey 2 grafiksel olarak başarılı bir oyun olacak gibi görünüyor
04.10.2011 16:27 Alkan Adakaner

 
      Human Head Studios tarafından geliştirilen FPS oyunu Prey 2 gelecek yıl piyasaya çıkacak. Playstation 3 ve Xbox 360'ın yanı sıra PC için de raflardaki yerini alacak oyunun bu sürümü daha iyi grafiklere sahip olabilir.
 
      Prey 2'nin proje lideri Chris Rhinehart "PC kullanıcıları için yapabileceğimiz özel şeyleri araştırıyoruz. PC sürümünü nasıl geliştirebileceğimize yönelik bir duyuru henüz yapmadık, ama PC cephesinde oyunu geliştirmek için çeşitli yollara bakıyoruz." sözleriyle firmasının niyetini açıkladı.
 
      Bu arada oyunun bütün platformlara eş zamanlı olarak çıkacağını bir kez daha vurgulayan Rhinehart, PC kullanıcılarının fazladan beklemeyeceğini de tekrar belirtmiş oldu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prey 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Human Head Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Bulmaca Platform Oyunu DROS, 12 Temmuz'da Switch için Piyasaya Çıkıyor 14 Dk önce Minds Beneath Us 31 Temmuz'da PC için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Disney Epic Mickey: Rebrushed Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Farming Simulator 25 Duyuruldu: Ön Siparişler Açıldı 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 20'de Gruplar Belli Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler