Prey 2 İçin Geri Sayım Başlatıldı

02.02.2013 14:24 Samet Konuksal


    Uzun süredir sesi soluğu çıkmayan, hatta çoğu zaman iptal edildiği yönünde söylentilerle karşılaştığımız Prey 2 için sevindirici bir haber var. Oyun için gizemli bir sitede gizemli bir geri sayım başlatıldı.
 
    AlienNoire.com isimli sitede başlatılan geri sayımın isim hikayesine baktığımızda, Prey 2'nin duyurulduğu döneme kadar gidiyoruz. Konuyla ilgili yapımcılar, Prey 2'nin hikayesinin derinliği sebebiyle oyunu "Alien Noire" olarak tanımlıyordu.
 
    Siteye baktığımızda bu geri sayımın farklı işaretlerle başlatıldığını görsek de, sayfa kaynağına girince asıl detayla karşılaşıyoruz. En başında "Prey, Prey2, Prey 2, FPS, Bethesda Softworks, Human Head Studios, Alien Noire" ibarelerinin yer aldığını gördüğümüz sayfa kaynağında geri sayımın 1 Mart 2013 18:00'da bittiği işaret ediliyor.
 
    Site sahte midir, gerçek midir emin olamıyoruz fakat beklemekten bir zarar gelmez. Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prey 2 Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: Human Head Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler