Prey 2'nin Silahlarından Detaylar

Alev püskürtücü gerçekten de çok havalı duruyor
19.09.2011 20:37 Alkan Adakaner


    Prey 2'nin ilk videosunu izleyenler eminim bu videoyu beğenmişlerdir. Human Head Studios gerçekten etkileyici bir video ile karşımıza çıkmıştı. Oyun hakkındaki ilk bilgiler de beklentilerimizi arttırmamızı sağladı.
 
    Oyunun yönetmeni Chris Rhinehart da silahlar hakkında bazı bilgiler vererek kafamızdaki soru işaretlerini yanıtladı. Prey 2'de bazı silahların mermilerini kendimizin dolduracağını söyleyen yetkili, bazı silahların ise kendiliğinden şarj olacaklarını söylüyor. 

    Oyundaki silahların ikincil ateşlerinin de olmayacağını söyleyen Rhinehart, bunun nedenini ise Prey 2'de çok sayıda araç-gerecimizin bulunmasına ve bunları sık sık kullanacak olmamıza bağlıyor. Bu arada oyunda çok sayıda yakın dövüş silahımız da olacak. Buna rağmen bazı giysiler sayesinde sadece yumruklarımızla da iş görme şansımız olacakmış.

     Bir kelle avcısı olacak ana karakterimiz Killian Samuels'in çok sayıda silaha sahip olacağı tahmin etmek zor değil. Zaten ilk video da aksiyonu yüksek bir oyunla karşılaşacağımızın kanıtı olmuştu. Umarım hayal kırıklığına uğramayız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prey 2 Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: Human Head Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 11 Dk önce Warner Bros'tan Mortal Kombat İçerik Üreticisine Tehdit 1 Saat önce Silent Hill 2 Remake'ten Yeni Haberler Geliyor: İşte Yeni Sunum Tarihi 2 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6'dan Saddam Hüseyin'li Fragman Yolda 2 Saat önce Tekken 8 DLC Karakteri Lidia Sobieska'dan Oynanış Görüntüleri 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler