Prey 2'nin Yapımı Durduruldu

Prey 2'ye elveda deyin.
27.08.2012 22:56 Buğra Çiftçi

 
     Hakkında bir süredir çeşitli açıklamalar yapılan Prey 2'ye dair, bugün daha net bir açıklama geldi. Bethesda'nın pazarlama bölümünün başındaki isim olan Pete Hines, oyunun yapımının durdurulduğunu duyurdu.

     Açıklama şu şekilde: "Bu konuda çok açık konuşacağım. Bir noktada, Prey 2'yi gözden geçirdik ve şu anki haliyle, ona ayırdığımız tüm bu para, zaman ve kaynaklara rağmen beklentilerimizi karşılayamadığına hükmettik. Ve fişi çekmeye karar verdik. Bu ticari olarak zor bir karardı, ama bu noktada doğru olan buydu. Bu tür kararları vermek zorunda olmak asla iyi bir şey değildir. Bu bir utanç, ama bu durum, bu işin bir gereği."

     Bethesda, Prey 2'nin lisansına sahip olduğundan, Human Head Studios, oyunu bu isimle başka bir yayıncıya götüremeyecek. Ama belki ilerde yeni bir IP'ye dönüştürebilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prey 2 Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: Human Head Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler