Prey 2'ye Müthiş Bir E3 Videosu

- İşte orada, sakın kaçırmayın!
03.06.2011 16:27 Levent Polater

 
    Bethesda’dan müthiş bir Prey 2 E3 videosu. Oyun içi görüntüler yerine sinematiklerden oluşturulan bu video sizi bir süre etkisinden kurtaramayacak.
 
    İlk kez gösterildiği videonun kaldığı yerden devam eden Prey 2 E3 videosunda ana karakter Killian Samuels'i Exodus gezegenine ayak basarken görüyoruz. Daha sonra ise Killian alıyor eline silahını ve başlıyor aksiyona.
 
    Videoda Killian'ın şeriflik rozetini takıp gördüğü bir azılı suçlunun peşinde düştüğünü görmekteyiz. En sonunda yakaladığı suçluyu ışınlama cihazı ile kodese yolluyor. Acaba oyunda da buna benzer aksiyonlara vesile olabilecek miyiz?
 
    Live action tarzı ilerleyen videonun görsel yönden oldukça tatmin edici olduğunu söylemek gerekiyor. Işıklandırmalar, atmosfer ve her şey oyunun dünyasını çok iyi yansıtıyor. Umarım, Human Head yapımı Prey 2'nin ilk oyun içi videosu yayınlandığında sinematik ile arasındaki olan fark çok büyük olmaz.
 
    Aşağıdan bu harika Prey 2 videosunu izleyebilirsiniz. Oyunumuz 2012'de çıkacak ve  PS3, 360 ve PC platformlarına göz kırpıyor:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prey 2 Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: Human Head Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'ten Yeni Haberler Geliyor: İşte Yeni Sunum Tarihi 1 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6'dan Saddam Hüseyin'li Fragman Yolda 1 Saat önce Tekken 8 DLC Karakteri Lidia Sobieska'dan Oynanış Görüntüleri 2 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler