Prime: Battle for Dominus Duyuruldu

İşte oynanılabilen tarafların ilk halleri, zaman içinde ne olur bilemiyoruz tabii.
16.06.2011 13:31 Beril Sergün


      Pitchblack Games'in üstlendiği Prime: Battle For Dominus bugün itibariyle duyuruldu. Yapımcıların çok değişik ve büyük bir evren vaad ettikleri oyunda PvP unsuru da var. Oyundan bekleyebileceğimiz şeyleri şöyle bir inceleyelim;
 
     * Bilimkurgu MMORPG - Prime'ın hikayesi zaman içinde genişleyecek ancak şu andaki ana tema, Prime elementini ele geçirmek ve bunu yapmak isteyen tek ırk insanlar değil.
     * Üç Farklı Taraf - 3 adet oynanabilir ırk olacak, bunlar; İnsan,Rodon ve Salent. Seçtiğiniz ırka göre hikayeniz ve ilerleyiş tarzınız değişecek.
     * Büyük bir Evren -  11 ayrı gezegen ve 25 adet geniş alan. Gezegenler güzel ve sakin görünebilir ama buna aldanmayın, her birinin kendi gizemi ve zorlukları olacak.
     * Büyük Savaşlar -  Hem PvP hem PvE açısından büyük savaşlar.
     * Meslekler - 7 adet meslek olacak ve mesleğinizle sadece zengin değil aynı zamanda yeni keşifler de yapabileceksiniz.
     * Görevler - Hikayeyi takip etmek ya da sadece etrafte gezinmek isteyebilirsiniz ama unutmayın bu hiç de kolay olmayabilir.
     * GM'ler Tarafından Yönetilen Etkinlikler 
     * Stratejik Sistem - Her taraf kendi alanına yerleşim kurabilecek ve tabii ki karşı taraf burayı almak isteyecek.
     * Muhteşem Grafikler ve Ses - Prime bir çok modern bilgisayarda çalışmak üzere tasarlanıyor. Müzik ve ses bir çok profesyonel müzisyen tarafından yapılıyor.
 
     Ve söylenilene göre, bunlar sadece birer başlangıç.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prime: Battle For Dominus Platformlar: PC Geliştirici: Pitchblack Games Dağıtıcısı: Pitchblack Games Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 9 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler