Prince of Persia: The Lost Crown için 5 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

14.12.2023 14:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı ve geliştirici Ubisoft, yandan görünümlü aksiyon macera platform oyunu Prince of Persia: The Lost Crown için beş dakikalık bir oynanış tanıtım fragmanı yayınladı.
 
Oyun için yeni içerikler gelmeye devam ediyor 
 
 
 
Fragman içerisinde hem arka planda yer alan hikayeden çeşitli kesitler, platform ve aksiyon oynanış unsurları, karakter detayları ve daha fazlası yer alıyor. Kaf Dağı içerisinde yer alabileceğimiz bu yapımda lanetli bir dünyayı keşfetmeye çalışıyor ve platform zorluklarını aşmak için elbette karakterimizin yeteneklerinden faydalanabiliyoruz.

Serinin yeni oyunu olarak karşımıza çıkmayı hedefleyen ancak farklı tarzla beraber bizlere sunulmak istenen bu yapım içerisinde geliştirici ekibin belirttiğine göre özenle hazırlanmış bölümler, platform zorlukları, hikaye ve daha fazlası yer alıyor. Oyun ayrıca tüm platformlarda 60 FPS ile oynanabiliyor. Böylece daha akıcı bir oyun deneyimi elde edebiliyorsunuz.
 
Prince of Persia: The Lost Crown 18 Ocak 2024 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, Epic Games Store ve Ubisoft Store üzerinden PC ve Luna için piyasaya sürülecek. Demo sürümünün 11 Ocak'ta gelmesi bekleniyor. 
 
Oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prince Of Persia Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 4 Aralık 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 7 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler