Prison Architect Genişlemesi Second Chances Duyuruldu

22.05.2021 10:02 Gazali Çetinkaya

 
Paradox Interactive, hapishane kurma ve yönetme oyunu Prison Architect için Second Chances genişleme paketini duyurdu.

16 Haziran'da geliyor.

İçeriği:
 

Prison Architect: Second Chances, reform ve rehabilitasyon özellikleriyle mahkumlarına yeni bir başlangıç sunuyor, davranışlarını düzeltmelerine ve ceza sürelerini kısaltmalarına yardımcı oluyor.
 
Reforma Dönüş
Hayvanlarla Terapi, Sivillerle Görüşmeler ve eski tutukluların verdiği Çatışma Çözümü dersleri gibi yeni programlar, mahkumların olumsuz özelliklerini ortadan kaldırabilir ve daha iyi davranışlarla sonuçlanabilir.

Güzel Davranış
Bulundukları eylemler temelinde mahkumların ceza süreleri uzatılıp kısaltılabilir ve yeniden suç işleyenler artık hapishaneye geri gönderilebilirler. Oyunculara, rehabilite olan her mahkum için ödül, yeniden suç işleyen her kişi içinse ceza verilecek.

Gelişme Mekânı
Önceden iş meziyetine sahip olan ya da sonradan iş meziyeti kazanan mahkumlar, bir Fırın ve Restoran da dahil olmak üzere, mahkumlarca işletilen mekânlarda hem tutuklulara hem de ziyaretçilere satış yapabilecek.

Topluma Dönüş
Mahkumlar farklı iş ve eğitim programlarına katılarak iş deneyimi kazanabilirler.

 
Duyuru fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prison Architect Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Introversion Software Dağıtıcısı: Introversion Software Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 6 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 5 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler