Pro Evolution Soccer 2014 için 6 Dakikalık Video

28.06.2013 23:32 Alkan Adakaner


     Konami'nin Pro Evolution Soccer 2014'ü duyurmasının ardından bu oyuna olan ilgi sanırım serinin bu nesildeki diğer oyunlarına göre daha fazla; çünkü Kojima Productions'ın geliştirdiği Fox Engine ile hazırlanan oyun kontrol ve grafikler konusunda büyük yenilikler sunma iddiasında.
 
    Oyunun yeni yayınlanan 6 buçuk dakikalık videosunda özellikle kontrollerin çok daha gerçekçi bir hale geldiği konusunda ve grafiklerin yeni nesile eşdeğer düzeyde olduğu üzerinde duruluyor.
 
    Yapay zeka konusunda da gelişmeler göstermesi beklenen oyun bakalım uzun süredir satış konusunda geriden takip ettiği FIFA serisini bu yenilikler sayesinde geçebilecek mi?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2013 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 39 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 5 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 6 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 7 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler