Profesyonel UFC Dövüşçüsü Johnson, Conor McGregor'a Meydan Okudu; Ama PUBG'de!

03.10.2017 18:23 Tunahan Safdır

 
     Dövüş sporlarında tanınan isimlerin birbirlerine meydan okumalarını hatta maçlar öncesi buluşmalarda kavgaya varan atışmalarını görmeye oldukça alıştık. Ancak bu seferki meydan okuma biraz farklı.
 
     Sinek siklette şampiyonluk kemerini elinde bulunduran ve 10 maçtır korumayı başaran profesyonel UFC dövüşçüsü Demetrious Johnson, UFC dünyasının popüler dövüşçülerinden Conor McGregor'a PUBG'de meydan okudu.
 
     Profesyonel bir dövüşçü olmasının yanında oyun yayınları yapan Demetrious Johnson'ın hayatı aslında durumu açıklıyor. Profesyonel maçlara çıkmadan önce canlı yayın yaptığı belirten Johnson, Henry Cejudo ile yapacağı maç öncesinde Dark Souls 3 yayını yaptığını, sonrasında çıktığı karşılaşmayı kazanıp eve dönünce tekrar yayının başına geçtiğini ve bunu daha önce birkaç kez yaptığını söyledi.
 
     Dark Souls'ta speedrun yapmanın profesyonel bir maçta rakibi yere sermekten daha çok çaba gerektirdiğini belirten Johnson'ın PUBG meydan okumasına Conor McGregor'dan bir cevap gelir mi bilmiyoruz. Ancak bu meydan okumanın oldukça ilgimizi çektiğini söyleyebiliriz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayerUnknown's Battlegrounds Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Dağıtıcısı: Bluehole Tür: Survival Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın 2022 Yılına Ait Fragmanı Sızdırıldı 1 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Film Tadında Türkçe Dublaj! 1 Saat önce Jurassic Park ve Crysis'ten İlham Alan Ferocious'tan Yeni Oynanış Videosu 1 Saat önce UE5 Destekli INDUSTRIA 2'den İki Dakikalık Oynanış Videosu Geldi 6 Saat önce Türk Mitolojisi Temalı The Nightscarred: Forgotten Gods'ın Savaş Mekanikleri 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler