Profesyoneller de Titanfall'ı Beğendi

01.09.2013 20:55 Samet Konuksal


    Geride bıraktığımız hafta sonu dönemi boyunca Amerika'da PAX Prime etkinliği düzenlendi. Bazı oyunlar da etkinlik sırasında oyunculara sunuldu. Microsoft, PAX Prime'da denenmeye sunulan Titanfall adına YouTube kanalından yeni bir video yayınladı.
 
    Yayınlanan bu videoda Respawn Entertainment topluluk yöneticisi Abbie Heppe, etkinlikte sunulan demoyu tanıtıyor. Belirtilenlere göre Respawn, PAX Prime'da yepyeni bir mod ve haritayı oyunculara açmış.
 
    Videonun ilerleyen bölümlerinde ise eSport camiasının ünlü takımlarından compLexity Gaming'in profesyonel oyuncuları Titanfall'ı değerlendiriyorlar. Videoda oyunu beğendiklerini belirten oyuncular, Titanfall'ın oynanış açsıından piyasadaki diğer oyunlara hiç benzemediğini, oyunda tamamen hızlı bir yapının hakim olduğunu söylüyorlar. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 26 Dk önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 2 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 2 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 3 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler