Project CARS'ın PC ve PS4 Karşılaştırma Videosu Yayınlandı

05.09.2014 14:50 Tayfun Kumaş

 
     Slightly Mad Studios'un geliştirdiği Project Cars'ın, PC ve PS4 videoları geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Oldukça iddialı bir yarış oyunu olarak hazırlanan Project Cars, yeni nesile uygun kalitede yarış oyunu sunmak için çabalıyorlar.

    Oyunun PC ve PS4 arasındaki farklar halen merak konusu ancak yayınlanan son video ile birlikte, bu iki platform arasında karşılaştırma yapılmış durumda. Aşağıdaki videoda bu iki karşılaştırmayı görebilirsiniz.

    Project Cars, 21 Kasım'da PC, PS4 ve Xbox One için Avrupa piyasasındaki yerini alacak. Oyunun Wii U sürümü ise 2015'te raflardaki yerini alacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project CARS Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Slightly Mad Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 42 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 3 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 3 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 4 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 5 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler