Project Cars Yapımcısının Yeni Oyunuyla Göklere Çıkıyoruz

05.08.2015 20:30 Ömür Gencer


      Project Cars ile tanıdığımız Slighlty Mad Studios, Project Cars çıktıktan kısa bir süre sonra Project Cars 2'yi duyurmuş ve pek çok oyuncuyu şaşırtmıştı. Şimdi firma yeni bir duyuruyla karşımıza çıkıyor hem de farklı bir yarış türüyle.
 
       Red Bull Air Race: The Game adındaki bu yeni yapım uçak yarışını oyunculara sunacak. Belirtilene göre oyunda belirli bir pist üzerinde gidebildiğimiz kadar hızlı bir şekilde gitmeye çalışacağız. Bu uçak yarışı oyununda yarışların zaman tabanlı olduğunu belirtelim. Yani ayrı ayrı göklere çıkan pilotlardan etabı en kısa sürede tamamlayan kazanmış oluyor.
 
       Red Bull Air Race: The Game'in görsel gücü oldukça Project Cars'ı anımsatıyor. Hatta oyunun duyuru videosu Project Cars'tan alındığını düşündüğümüz bir araçla başlıyor. Wing Racers Sports Games ve Slightly Mad Studios ortaklığıyla oyunculara sunulacak bu yapım 2016 yılında PC'ye özel olarak çıkışını yapacak. Oyunun ilk videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Bull Air Race: The Game Platformlar: PC Geliştirici: Slightly Mad Studios Dağıtıcısı: Wing Racers Sports Games GmbH Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 5 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 6 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 6 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 7 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler