Project EVE Boss Savaşı Oynanış Videosu ve Yeni Ekran Görüntüleri

27.11.2020 09:12 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Shift Up, Project EVE için yeni oynanış videosu ve ekran görüntüleri yayınladı. Oynanış videosu dünyayı istila eden yaratıklardan biri olan NA-Tives ile savaşa odaklanıyor. Ekran görüntüleri oyunun dünyasını ve ana karakteri gösteriyor.

AAA tek oyunculu aksiyon rol yapma oyunu Project EVE geçtiğimiz yılın başlarında PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyurulmuştu. Yeni video ve güncellenen resmi web sitesinde platformlar belirtilmemiş. Çıkış tarihi de henüz belli değil.

Project EVE, Güney Koreli stüdyo Shift Up tarafından Unreal Engine 4 oyun motoru ile geliştiriliyor. Shift Up popüler mobil oyun Destiny Child'ın arkasındaki ekip ve CEO'su da ünlü çizer ve illüstratör Hyung-tae Kim. Project EVE, konsol ve PC pazarına açıldıkları ilk oyun olacak.

Oynanış videosu ve ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz. Resmi web sitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project Eve Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Shift Up Dağıtıcısı: Shift Up Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler