Project Judge'ın Resmi İsmi Judgment Olarak Belirlendi, Batıya Yaz 2019'da Gelecek

08.12.2018 23:04 Gazali Çetinkaya

 
Yakuza serisi geliştiricisi Ryu ga Gotoku Studio, Project Judge'ın Batıda "Judgment" olarak isimlendirildiğini ve Batıda Yaz 2019'da PlayStation 4 için çıkacağını duyurdu.
 
Oyun Japonya'da 13 Aralık'ta "Judge Eyes: Shinigami no Yuigon" ismiyle çıkacak.
 
Judgment Batıda hem İngilizce hem de Japonca seslendirme içerecek. İngilizce seslendirme kadrosu açıklandı. Greg Chun ana karakter Takayuki Yagami'yi seslendirecekken, Joe Zieja ise Issei Hoshino karakterini seslendirecek. Seslendirme kadrosuna dahil diğer isimler Crispin Freeman, Matthew Mercer, Cherami Leigh, Yuri Lowenthal, James Hong, Ed O’Ross, Amy Walker, Matt Yang King, Fred Tatasciore, Brian McNamara ve konuklar SungWon Cho, Cristina Vee, Max Mittelman ve daha fazlası.  
 
Judgment modern Tokyo'da geçmektedir ve bir seri cinayet davası üzerinde odaklanır. Ana karakter Takayuki Yagami son derece idealist bir savunma avukatıyken şimdi ise bir özel dedektif. Eski müvekkillerinden biri tarafından ihanete uğradıktan sonra, katillerin serbest kalmasına izin veren bir sahtekar olarak biliniyor. Şimdi gizemli bir seri cinayet davası üzerinde çalışmakta ve adını temize çıkarmak için davayı çözmek zorunda, bunu yaparken de soruşturma yeteneklerini sonuna kadar zorlaması gerekiyor.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project Judge Platformlar: PS4 Geliştirici: Ryu ga Gotoku Studio Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 6 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 7 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 8 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 9 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler