Project Natal Detayları Bu Akşam mı?

07.01.2010 00:53 Ersin Kılıç

 
Microsoft'un en merak edilen projelerinden biri olan Project Natal ile ilgili yeni detay ve görseller bu akşam yayınlanabilir.
 
Microsoft'un sitelerinden birisi olan Channel 9 girdiği yazı ile firmanın CES 2010 fuarındaki bahsedeceği konuların neler olacağını belirtti. Yanlışlıkla girilen bu bilgiler kısa bir süre içerisinde siteden kaldırılmış olsa da siteyi ziyaret eden bazı kullanıcılar bahsi geçen yazıyı görme şansına sahip oldular.
 
Sitede Microfost'un bugün başlayacak olan CES 2010 fuarındaki basın konferansından notlar yer aldı. Bu notlara göre fuarda gösterilecek olan bir videoda Project Natal'ın bu yıl çıkacağına dair bir ibare yer alacak. Çıkış tarihinin duyurulm ihtimali de bulunuyor.
 
Bir diğer yayınlanan ilginç bilgi ise Microsoft'un üzerinde çalıştığı Game Room adlı bir sistem üzerine yayınlandı. Microsoft yapacağı konferansta bu sistem ile ilgili bilgileri de paylaşabilir.
 
Bu haberin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini ise önümüzdeki saatler içeriinde öğrenebileceğiz.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler