Project Phoenix Neden Wii U'ya Gelmiyor?

16.08.2013 08:48 Alkan Adakaner


     PC ve mobil platformların yanı sıra çok büyük ihtimalle Playstation 4 ve PS Vita için de piyasaya çıkacak olan Creative Intelligence Arts'ın bağımsız oyunu Project Phoenix'in neden Nintendo Wii U için çıkmayacağı hakkında geliştiriciler bir açıklama yaptı. Project Phoenix'in yönetmen ve yapımcı koltuğunda oturan Hiroaki Yura'nın bu konudaki açıklamaları şu şekilde:
 
     "Nintendo ile olan sorun... Biliyorsunuz Nintendo ile ilgili herşeyi severim... ama çok sayıda insan Wii U satın almıyor. Çok sayıda Nintendo hayranının bu konsolu aldığını biliyorum, ama Nintendo ile çok sayıda kısıtlamaya tabi tutuluyoruz ve işin aslı Nintendo, Japonya'da bağımsız geliştiricilerin başvurusunu kabul etmiyor."

     Nintendo'nun biraz eski kafalı davrandığını da vurgulayan Yura, aslında Nintendo'nun kendisini çok çok eski sanmasına rağmen Japonya'da (Kyoto) onlardan daha eski firmaların bulunduğunu, Nintendo'nun ilgi çekici bir firma olmasına rağmen, heyecan verici olmadığını söylüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project Phoenix Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Creative Intelligence Arts Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler