Project Phoenix'in Kickstarter Kampanyası Başladı

Oyunun görsel yapısı bu şekilde olacak gibi görünüyor
12.08.2013 17:49 Alkan Adakaner


     Creative Inelligence Arts bünyesinde toplanan çok sayıda ünlü Japon ve Batılı geliştirici tarafından hazırlanan JRPG ve strateji öğelerini harmanlayan yapım Project Phoenix'in Kickstarter kampanyası başladı. Oyunun sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 
    100.000 dolar bağış toplamak amacıyla başlatılan Kickstarter kampanyası şu an 13.000 dolar civarında, ama bu oyunun çok kısa sürede istenen bağış miktarını toplayacağı düşünülüyor; çünkü oyunun geliştirici ekibinde Final Fantasy XII'nin sanat yönetmeni olan Hiroaki Yura ve Final Fantasy XIV‘ten Kiyoshi Arai'nin yanı sıra Nobuo Uematsu gibi oyun müzikleri konusunda usta bir isim de bulunuyor. 
 
     Project Phoenix'in 2015 yılının ortasında PC, Mac, Linux, iOS ve Android platformlarına çıkması bekleniyor. Oyunun iOs ve Android sürümlerinin teknik sınırlamalar nedeniyle farklı olacağının vurgulandığını da belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project Phoenix Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Creative Intelligence Arts Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 4 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 4 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 5 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 6 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler