Project RPG Duyuruldu!

04.04.2012 23:55 Ersin Kılıç


     City Interactive son dönemde gerçekten büyük bir atılım yapıyor. Peşpeşe duyuruları sergileyen City Interactive'in yeni oyunu ise Alman oyun firması Deck13 ile birlikte geliştirdiği Project RPG oldu.
 
     Evet oyunun henüz resmi bir adı yok. Firma buna rağmen duyuruyu bu isimle gerçekleştirdi. Üstelik duyuru ile birlikte The Witcher oyununun yapımında da yer alan kişilerin bu proje arkasında da yer aldıkları belirtilmiş. 
 
     Henüz çok erken olmasına rağmen oyunun genel konu konsepti de açıklandı. Oyunun konusuna baktığımızda ilginç bir yapı ile karşılaşıyoruz. Project RPG tanrının ölümünden 1000 yıl sonrasında geçiyor. Tanrının cesedi ise oyun dünyasını ikiye bölmüş durumda. Bu kadar zaman geçince doğal olarak iki tarafta farklı kültürler ortaya çıkmış. Bizde bu maceramızda her iki tarafı da ziyaret etme şansına erişeceğiz.
 
     Oyunun dövüş sistemi ise Dark Souls, Kingdoms of Amalur ve Batman: Arkham Citygibi oyunlardan esinlenmiş. Tabi şimdilik tek bir konsept tasarımı dışında oyun hakkında pek bilgiye sahip değiliz. New Game+ seçeneğinin de yer alacağı açıklanan oyunun PC, PS3 ve Xbox 360 için 2013 yılında piyasaya çıkacağı da gelen bilgiler arasında.
 
     Yayınlanan konsept tasarımına baktığımızda ise oyunun konusunun desteklendiğini görüyoruz. Ön planda bir karakterin yer aldığı bu tasarımda arka planda ise büyük bir el ve etrafında oluşan büyük bir dağ gözüküyor. Bu da oyun dünyasını ikiye ayıran sınır olmalı.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project RPG Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: City Interactive Dağıtıcısı: City Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 34 Dk önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler