Prototype 2'de 4 Milyon Satış Hedefleniyor

08.03.2012 17:00 Erkut Köse

  
    Prototype'ın geliştiricisi Radical Entertainment, ilk oyunun satış başarısının ardından 2. oyundan da büyük bir satış rakamı bekliyor.
 
    MCV sitesinin stüdyo ile yaptığı röportajda ilk oyunun 2.1 milyon satış rakamına ulaştığı belirtilirken, 2. oyunun ise 4 milyon satışa ulaşmasının beklenildiği açıklandı. Ayrıca daha önce Nisan'da çıkması beklenen oyunların ertelenmesi neticesinde Nisan ayının tamamı ile Prototype 2'ye kaldığının da altını çizdi.
 
    Prototype 2, Xbox 360 ve PlayStation 3 için Nisan ayında piyasada olacak. PC versiyonu için ise biraz daha beklememiz gerekiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prototype 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Radical Entertainment Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 17 Dk önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 1 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler