Prototype 2'den 5 Dk'lık Oynanış Videosu

15.02.2012 19:05 Ersin Kılıç


     Özellikle aksiyon severlerin büyük bir merakla beklediği Prototype 2, çıkış tarihi yaklaştıkça daha da gün yüzüne çıkmaya başladı. Sabah saatlerinde kolleksiyon sürümü videosu ile karşımıza çıkan oyunun yeni videosunda ise oynanış videolarına yer verilmiş.
 
     Beş dakikayı geçen bu yeni oynanış videosunda, oyunun hikayesinin farklı anlarından farklı oynanış dinamiklerine yer verilmiş. Örneğin oyunun başında James Heller'in Kırmızı Bölge'ye gitmek için istekte bulunduğu belirtilmiş. Tabi öncesinde karısı ve çocuğunun Mercer virüsü yüzünden öldüğü de notlar arasında yer alıyor.
 
     Videonun hemen başında James Heller ile Alex Mercer'ın karşılaşmasına yer verilmiş. Hemen sonrasında ise Heller olarak büyük bir yaratıktan kaçıyoruz. Aklıma gelen soru ise bu yaratığın Alex olma ihtimali var mı acaba?
 
     Videonun ilerleyen dakikalarında ise James'in ilk kez özelliklerini kazandığı noktalar gözüküyor. Tabi sonrasında da farklı aksiyon sahnelerine yer verilmiş. Konsol sürümü 24 Nisan, PC sürümü ise 24 Temmuz'da çıkacak oyunun bu videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prototype 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Radical Entertainment Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 28 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 28 Haziran Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler