Prototype 2'den "Aziz Patrick Günü" Hediyesi

17.03.2011 22:39 Alkan Adakaner


 
     Prototype 2'nin geliştiricisi Radical Entertainment Batı'da kutlanan "Aziz Patrick Günü" için bir görüntü yayınladı. Bu görüntüde Prototype 2'deki kahramanımızı görüyoruz. Üzerinde de "Öp beni. Ben İrlandalıyım" yazılı yeşil bir giyisi var. Ayrıca giyisi de şansın simgesi olan "Yonca" resmini de görüyoruz.
 
     Aziz Patrick İrlandalı olduğu için böyle bir t-shirt'te İrlandalılara atışta bulunulmuş. Aziz Patrick gününü ben de bir çoğunuz gibi ilk defa duyuyorum, ama Radical Entertainment için bugün önemli bir gün olmalı.
 
      Kim bilir belki bir gün Crytek Türkiye'ye bir stüdyo açar ve onlar da Kurban Bayramımızı veya Cumhuriyet Bayramımızı kutlar. Firmaların kendi kültürlerindeki bu gibi özel günleri hatırlamaları güzel.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prototype 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Radical Entertainment Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming Haziran Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 29 Mayıs Cyberpunk 2077'nin Geliştirilmesi Resmen Tamamlandı! 29 Mayıs CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 29 Mayıs ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 29 Mayıs God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 29 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler