Prototype 2'den New York Videosu

Tabii sınırlar bizi durdurmak için yeterli olamayacak.
20.11.2011 19:56 Gökhan Yılmaz

 
     Prototype 2 için oyunun geçtiği New York'u konu alan yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Bu videoda şehrin bölgelere ayrıldığını ve oyuncuyu ne gibi farklılıkların beklediğine değinilmiş.
 
     New York artık Yeşil, Sarı ve Kırmızı olmak üzere üç bölgeye ayrılmış. Bu üç bölge de oyuncuya farklı deneyimler yaşatabilmek için değişik tasarlanmış. Yeşil alan askerler tarafından karantinaya alınmış bölge olacak, enfeksiyonun izine pek rastlanmayacak ve etrafta insanların rahatlıkla gezdiğine tanık olacağız. Sarı bölge ise bu karantina bölgesinin geçiş noktası olarak gösterilebilir. Burada hareketlilik daha fazla olacak çünkü hastalıklı olanların kontrol edildiği ve ölenlerin olduğu nokta burası olacak. Ayrıca henüz söylenmeyen bazı sürprizlerin olduğu beliritiliyor.
 
     Kırmızı bölgede ise her şey kendi haline bırakılmış, insanların canları da buna dahil. Şehrin karanlık noktası burası olacak. New York'un renklerinin tanıtıldığı videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prototype 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Radical Entertainment Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tomb Raider I-III Remastered İçin Yepyeni Güncelleme Yayınlandı 49 Dk önce ASTRO BOT'un Ön Sipariş Bonusları Belli Oldu 1 Saat önce YaLLa Compass 2024 CS2 Turnuvasında Grup Aşaması Tamamlandı! 2 Saat önce FIFA'ya Rakip Ücretsiz Futbol Oyunu UFL: NewGamePlus (Video) 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 3. Hafta Tamamlandı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler