Prototype 2'den Yeni Yapımcı Günlüğü

19.12.2011 12:57 Ersin Kılıç


     Yayınlanan her yeni videosu ile çok daha fezla detaya sahip olduğumuz Prototype 2 için yeni bir yapımcı günlüğü videosu daha yayınlandı.
 
     Yapım ekibinden önemli isimlerin yorumlarıyla şekillenen bu yapımcı günlüğü videosunun ilk dakikalarında oyundaki avcılık yeteneklerimize değinilmiş. Bu bilgilere göre oyunda yöneteceğimiz James Heller özel yetenekleri sayesinde büyük alanlarda bile hedefini eliyle koymuş gibi bulabilecek.
 
     Havada süzülme gibi yeteneklerimizin de gözüktüğü videonun ilerleyen dakikalarında ise yetenek sistemine değinilmiş. Aldığımız yetenekler sayesinde havada daha fazla süzülüp, kurşunlara karşı göğüs gerebileceğiz. 24 Nisan'da çıkacak olan Prototype 2'nin bu yeni videosuna aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prototype 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Radical Entertainment Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 4. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 02 Haziran Kingdom Come Deliverance 2 Resmi Olarak Türkçe'yi Destekleyecek 02 Haziran God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 02 Haziran Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu 02 Haziran Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! 02 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler