Prototype 2'den Yepyeni Bir Video

15.10.2011 22:33 Samet Konuksal


     İlk oyunuyla birlikte tadı damağımızda kalan, ikinci oyunu için 2012'ye kadar beklemek zorunda olduğumuz Prototype 2'den yepyeni bir video yayınlandı.
 
     Film tanıtımına benzer bir açılışla bizleri selamlayan videoda düşmanımız James Heller, oyundaki karakterimiz Alex Mercer'i arıyor. Bir binadan fırlayıp gelen Heller, sergilediği yetenekleriyle birlikte bizleri aksiyonun doruğuna çıkarıyor.
 
     Nisan 2012'de PC, Playstation 3 ve Xbox 360 için çıkacak olan Prototype 2'nin bu videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prototype 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Radical Entertainment Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 1 Dk önce Greedfall 2'den Yeni Oynanış Videosu Geldi: Yol Haritası Açıklandı 1 Saat önce Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 3 Saat önce MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 15 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler