Prototype 2'nin Türkçe Altyazılı Yeni Videosu

Uzantılar oyundaki en büyük yardımcımız olacak.
14.07.2011 16:32 Ersin Kılıç


     Geçtiğimiz aylarda Prototype'ın ilk yapımcı günlüğünü Türkçe altyazılı ve BSC'ye özel olarak yayınlamıştık. 12 parçadan oluşacak olan Prototype 2 yapımcı günlüğü serisinin ikinci videosu da BSC ve IGN'e özel olarak yayınlandı. Üstelik sitemizde oyunun bu yeni yapımcı günlüğü videosunu Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.
 
     Oyunun bu yeni yapımcı günlüğünde ilk oyunun ve Prototype 2'nin en büyük özelliklerinden biri olan "uzantıların gücüne" değinilmiş. Yapımcılar ise bu gücün ilk oyundakine benzer bir yapısı olsa da çok daha etkileyici ve güçlü olduğunu söylüyor. Bu özel gücümüz sayesinde bir yere ulaşmak, rakiplerinizi alaşağı etmek ve bazı objeleri birbirine çarpmak çok daha kolay.
 
     Videoda ayrıca bu gücün çevre elementlerine olan etkisi de anlatılmış. Yani Prototype 2'de çatışmaya girdiğiniz alanlara dönüp baktığınızda parçalanan araçlar, etrafa yayılmış "uzantılar" ve sallanan düşman cesetleri göreceksiniz. Videoda tabi bu işin çok eğlenceli bir hale geldiğine de değinilmiş.
 
     Prototype 2'nin Pre-Alpha sürümünden alınan oynanış görüntülerine sahip bu yeni yapımcı günlüğü videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Oyunun 2012'de çıkacağını da hatırlatalım.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prototype 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Radical Entertainment Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 44 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler