Prototype Çizgi Roman Oluyor!

Yayınlacak olan çizgi romanın şimdilik sahip olduğumuz tek görüntüsü.
18.01.2012 12:32 Beril Sergün

 
     Çıkmasına az bir süre kala sürekli olarak hediye yan ürünler yayınlayan Prototype 2, şimdi de 15 Şubat'tan itibaren başlayacak olan haftalık bir çizgi roman serisi planlıyor. Çizgi romanın yayınlayıcısı ise Star Wars, Hellboy, Aliens vs Predator, Sincity gibi güçlü isimlerin arkasındaki isim olan Dark Horse Comics.
 
     Şimdilik hakkında bilinenler az da olsa ilk üç sayının başlığı ve konuları belli oldu:
"The Anchor" isimli giriş sayısı Alex Mercer'ı konu alacak.
"The Survivors" isimli ikinci sayı Left 4 Dead serisine benzer bir konuya sahip olacak ve şehirden canlı çıkmaya çalışan bir avuç insanın hikayesini konu alacak.
Henüz ismi bilinmeyen üçüncü sayı ise bizlere Prototype 2'nin yeni kahramanı olan Sgt. James Heller'ı tanıştıracak.
 
      "Digital.darkhorse.com" sitesinden satışı yapılacak olan çizgi roman eğer tutulursa Dark Horse Comics ileride Prototype 2'yi Aliens vs Predator ile karşılaştırmak gibi yan hikayeler de ekleyecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prototype 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Radical Entertainment Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 1 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 3 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 3 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 5 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler