Psikolojik Korku Oyunu Anthology of Fear Duyuruldu

11.09.2019 00:43 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Ultimate Games'in yaptığı, geliştiriciliğini ise RG Crew'un yaptığı birinci şahıs kamera açısına sahip, psikolojik korku oyunu Anthology of Fear, bugün bir video ile Nintendo Switch ve PC için duyuruldu. Anthology of Fear kendine özgü özelliklere sahip 3 farklı hikaye, 3 farklı karakter ve 3 farklı zaman dilimi barındıracak. Ayrıca oyunun yapımcılarının dediği üzere Anthology of Fear, Alan Wake, Silent Hill, Outlast ve Layers of Fear gibi oyunların tadını yakalayabileceğimiz bir oyun olacakmış. Oyunun PC için 2020'nin ilk çeyreğinde, birkaç ay sonra ise Nintendo Switch için çıkması planlanıyor. Oyunun tanıtım yazısını ve bahsi geçen duyuru fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Bizi çevreleyen dünya her zaman belirgin değildir. Bazen en tuhaf, öngörülemeyen ve gerçek dışı olayların mantıklı ve sıradan açıklamaları olabilir. Anthology of Fear kendine özgü özelliklere sahip 3 farklı hikaye, 3 farklı karakter ve 3 farklı zaman dilimi barındıracak.
 
Hikayelerden biri, 20. yüzyılın ilk zamanlarındaki bir Rusya'yı; ikincisi, sıradan bir evi; üçüncüsü ise, gerçekliğin parçaları arasındaki gerçek olmayan bir olayı konu alacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Anthology of Fear Platformlar: PC Geliştirici: RG Crew Dağıtıcısı: Ultimate Games S.A Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler