Psikolojik Korku Oyunu Lempo Çıkış Tarihi Açıklandı

31.08.2023 11:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını PID Games ve geliştiriciliğini One Trick Entertainment'ın üstlendiği psikolojik korku oyunu Lempo'nun çıkış tarihi açıklandı. Oyun bu kapsamda 7 Eylül'de PlayStation 5 ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Oyun Finlandiya mitolojisinden ilham alıyor 
 
 
 
Lempo, Finlandiya mitolojisinden ilham alıyor. Oyunda 9'dan 5'e kadar çalışan sıradan bir adam olarak yer alıyor ve standart bir iş gününün ardından ormanda kayboluyoruz. Paul olarak oynadığınız psikolojik korku oyununda diğer korku oyunlarından aşina olduğumuz korku unsurları ve yapı bulunuyor.
 
Oyunda kaybolmanın akabinde daha önce Metsanpeitto'da mahsur kalan insanların hikayelerini ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Ek olarak bu ürkütücü yerde neler olduğunu öğrenmek için elde ettiğimiz irili ufaklı eşyalardan yararlanmaya başlıyor ve orman bizi yutmadan normal yaşantımıza geri dönmeye çalışıyoruz.
 
Oyun içerisinde mistik bir ormanı keşfediyor, Fin mitolojisine dayanan bir hikayeyi açığa çıkarıyor, psikolojik bir korku deneyimi yaşıyor ve buralardaki sırları açığa çıkarmaya çalışıyoruz. Lempo, 7 Eylül'de geliyor.
 
Oynanış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lempo Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 6 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 7 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 9 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler