Psikolojik Korku Oyunu Luto için Yeni Fragman Gergin Atmosferi Gösteriyor

11.06.2023 12:30 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Selecta Play ve geliştirici Broken Bird Games, birinci şahıs psikolojik korku oyunu Luto için üçüncü bir fragman yayınladı. Şu anda Steam üzerinden PC için bir demosu mevcut olan oyunun yeni fragmanı gergin atmosferi, korku unsurlarını ve daha fazla detayı bizlere aktarıyor.
 
Birinci şahıs bir korku deneyimi bizleri bekliyor
 
 
 
Luto, kendi evini terk edemeyen bir kişinin kontrolünü elimize alacağımız bir yapım olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Birinci şahıs psikolojik korku hikaye deneyimini bizlere sunmaya hazırlanan oyunda korku unsurları, jumpscare ve daha fazlası yer alıyor. Amacımızın buradan kaçmanın bir yolunu aramak olduğunu oyunda bir yandan garip seslerden ürkerken diğer yandan ise yerimizden sıçrayabiliyoruz.
 
Oyun içerisinde ağır duygular işleniyor ve dramatik bir hikaye karşımıza çıkıyor. Sevilen birini kaybetmenin acısını yaşadığımız oyunda kaygı ve depresyonun bıraktığı izleri görüyor ve bunların ardından ortaya çıkan duygu karmaşası bizlere aktarılıyor. Keşfedilecek sırlarla ve yüzleşilecek zorluklarla dolu gizemli bir yere adım attığımız oyunda gerçeği kurgudan ayırt etmek durumunda kalıyoruz.
 
Klasik birinci şahıs korku deneyimini bizlere aktarmayı hedefleyen Luto, PlayStation 5, Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için piyasaya sürülecek. Diğer taraftan Xbox Series sürümü, yeni bir eklenti içeriği ve daha önce duyurulan PlayStation 4 sürümü görünüşe göre artık planlanmıyor.
 
Luto yeni oynanış fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Luto Platformlar: PC Geliştirici: Broken Bird Games Dağıtıcısı: Lanzadera Tür: Korku FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming Haziran Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Cyberpunk 2077'nin Geliştirilmesi Resmen Tamamlandı! 1 Saat önce CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 8 Saat önce ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 9 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler