Puzzle Quest 3, 1 Mart'ta Çıkış Yapacak

06.02.2022 11:39 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı 505 Games ve geliştirici Infinity Plus 2, Puzzle Quest 3'ün Steam üzerinden PC, App Store aracılığıyla iOS ve Google Play üzerinden Android için 1 Mart'ta ücretsiz olarak piyasaya sürüleceğini duyurdu. Ön kayıt şu anda oyunun resmi web sitesi üzerinden yapılabilir.
 
Dünyaca ünlü bulmaca RPG serisinin yepyeni bölümü olan Puzzle Quest 3'te stratejik eşleştirme konusunda deneyim kazanın. Fethedilecek düşmanlar ve işe alınacak sadık müttefiklerle dolu tehlikeli bir fantezi diyarı olan Etheria'da destansı bir yolculuğa hazırlanın.

Bir sonraki Puzzle Quest efsanesi olmak için yepyeni bir destansı hikayeye başlarken efsanevi zindanları keşfedin, değerli ganimetleri ortaya çıkarın ve destansı teçhizatların kilidini açın.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1380410/Puzzle_Quest_3/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Puzzle Quest 3 Platformlar: PC Geliştirici: Infinity Plus Two Dağıtıcısı: 505 Games Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 4 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 5 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 6 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 7 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler