PvZ: Garden Warfare İnternetsiz Oynanamıyor

24.02.2014 13:11 Alper Çiftçi


     PopCap Games'in Xbox 360, Xbox One ve PC için çıkacak olan oyunu Plants vs Zombies: Garden Warfare, Xbox'da zorunlu Xbox Live bağlantısı istiyor. Geçtiğimiz günlerde oyunun çıkışında mikro ödemesiz olarak çıkacağını duyurulmuştu.
 
     PvZ: Garden Warfare tamamıyla multiplayer odaklı bir oyun olarak piyasaya çıkacak. Fakat yapımcılar oyuna tek başınıza oynayacağınız ve çevrimdışı bölünmüş ekranda arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz modlar eklemişti. Eğer bu modları internet bağlantınız olmadan oynayabileceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Her ne kadar bu oyun modları tek kişilik ya da çevrimdışı bölünmüş ekran olarak adlandırılsa da Xbox Live bağlantısına ihtiyaç duyuyor. Üstelik kısıtlamalar sadece bununla kalmıyor. Oyunun ayarlar menüsüne dahi girebilmek için internet bağlantısına ihtiyacınız var.
 
     PvZ: Garden Warfare, 27 Şubat'ta Xbox 360 ve Xbox One için raflarda yerini alacak. PC için ise henüz açıklanmış bir tarih yok.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Plants vs. Zombies: Garden Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: PopCap Games Dağıtıcısı: EA Games Tür: TPS Çıkış Tarihi: 24 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler