QuakeCon 2022 Etkinlik Detayları Açıklandı

05.08.2022 15:16 Mehmet Tandoğan

 
 
Yalnızca iki hafta içinde, bu yıl topluluğa ve sevdikleri oyunlara odaklanmış bir QuakeCon, sizler için 2022'de bir yayın etkinliği ile dönüyor. 18-20 Ağustos tarihleri arasında QuakeCon müdavimleri, Discord buluşmalarına katılabilir ve çıkmış veya çıkacak oyunlarla ilgili haberler, çekilişler, turnuvalar, bağış toplama etkinlikleri, geliştirici röportajları, Bethesda oyunlarında dev indirimler ve daha niceleri için küresel boyuttaki canlı yayınları izleyebilir.
 
Çekilişler ve QuakeCon Bethesda İndirimleri için ayrıntılar, ilerleyen günlerde QuakeConsosyal medya kanallarında paylaşılacaktır.

QUAKECON CANLI YAYINI

Eğlence 18 Ağustos TSİ 19.15'te QuakeCon ön gösterimininde başlayacak ve hemen sonrasında TSİ 20.00'de id Software'den Marty Stratton'ın ana şovu kısa bir Hoş Geldiniz mesajıyla başlatmasıyla devam edecek.

Hoş geldin mesajının hemen ardından, hayranlar Kuzey Amerika, Brezilya, Fransa, İtalya, İspanya, Polonya ve dünyanın dört bir yanındaki daha fazla ülkenin yayınlarına katılabilirler. Oyun odaklı yayınlar Redfall, The Elder Scrolls: Online, Fallout 76, Ghostwire: Tokyo, Quake ve daha nice çıkmış veya çıkacak oyunları içerecek. Geliştiricilerin ve diğer önemli kişilerin sürprizlerine karşı gözünüzü dört açın!

Bunlarla beraber, Quiz-a-Thon Oyun Gösterisi, Oyun İçi Yemek Tarifleri, Etkileşimli Bağış Toplama Gösterileri, efsanevi Kirli Klavye Yarışması, PC Toplama Rehberleri ve daha nicelerini içeren topluluk odaklı eğlenceli gösteriler de sizleri bekliyor!

PC oyuncuları, SteelSeries sponsorlu Kirli Klavye Yarışması'na hâlâ https://quakecon.bethesda.net/en/dirty-keyboard/.adresinden katılabilir. Ne kadar pis o kadar iyi.
Yayın programının ve açıklamalarının tamamını çevrimiçi olarak şu adreste bulabilirsiniz:
 
https://quakecon.bethesda.net/en/schedule/
 
 
 
Ayrıca, Bethesda Türkiye olarak 19 Ağustos’ta Türkçe gerçekleştireceğimiz QuakeCon yayınının programına aşağıdan ulaşabilirsiniz:  
 
 
 
QUAKE CHAMPIONS DÜNYA ŞAMPİYONASI

Quake turnuvası olmadan QuakeCon olur mu hiç! Bu yılki Quake Pro League, 18-20 Ağustos arası Romanya'nın başkenti Bükreş'teki PGL stüdyosunda gerçekleşecek 2022 Quake Pro League Dünya Şampiyonası ile sınırları zorlayacak. 13 Quake Pro League oyuncusu ile katılmaya hak kazanan diğer 11 oyuncu, 24 kişilik çift maçlı eleme turnuvasında Dünya Şampiyonası kemeri için karşı karşıya gelecek.
 
QUAKECON BAĞIŞ ETKİNLİĞİ

QuakeCon'un bağış toplama geleneğini hem küresel hem de yerel anlamda yeniden devam ettirecek olmak bizi heyecanlandırıyor. QuakeCon izleyicileri doğrudan resmi QuakeCon yayınından ve QuakeCon Tiltify Team aracılığıyla bağışta bulunabilecek. Bu sene, uzun bir süredir Dallas'ta hayvan sahiplenme ortağımız olan Dallas Pets Alive ve American Civil Liberties Union [ACLU] ile birlikte küresel bir hayvan koruma kuruluşu olan FOUR PAWS'ı desteklemekten onur duyarız. 
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
QuakeCon 2021 Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Canlı Yayın Etkinliği Çıkış Tarihi: 19 Ağustos 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 36 Sn önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 20 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler