Quake Champions | ‘Clutch’ Karakter Tanıtım Videosu

12.04.2017 17:48 Gazali Çetinkaya

 
   Bethesda Softworks, Quake Champions için yeni bir karakter tanıtım videosu daha paylaştı. Bu videoda ise ‘Clutch’ tanıtılıyor. Yukarıda bulunan oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. 
 
 
Slash - Anarki - Scalebearer - Nyx 
 
   id Software tarafından geliştirilen 5vs5 arena FPS oyunu Quake Champions Free to Play (Oynaması ücretsiz) iş modeli ile karşımıza çıkacak.
 
   Ranger karakteri tüm oyuncular tarafından ücretsiz olarak erişilebilir olacak ancak tüm karakterlere erişim için Champions Pack satın alınması gerecek. Oyun için para ile ise limitli bir süre Ranger dışındaki karakterler de denebilecek. id Software yaratıcı yönetmeni Tim Willits'in açıklamasına göre harita ve diğer içerikler konusunda topluluk bölünmeyecek, tek fark karakterde olacak.
 
   Quake Champions PC için geliştiriliyor.   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Quake Champions Platformlar: PC Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 43 Dk önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 1 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 2 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler