Quake Remastered Yeni Nesil Konsollarda 120 FPS ile 4K Kaliteyi Oyunculara Sunacak

21.08.2021 12:53 Mehmet Tandoğan

 
 
QuakeCon at Home sırasında duyurulduğu üzere, karanlık fantastik birinci şahıs nişancı oyununun çıkışının 25. yılını kutlamak için orijinal Quake'in geliştirilmiş sürümü şimdi PC, Xbox One, konsol ve PC için Xbox Game Pass, PS4, Nintendo Switch ve geriye dönük uyumlulukla Xbox Series X|S ile PlayStation 5 için alınabilir. 120 FPS'de doğal 4K kalitesi sunan geliştirilmiş Xbox Series X|S ve PS5 sürümleri ücretsiz bir yükseltme olarak yakında çıkacak.
 
Orijinal, Geliştirilmiş Karanlık Fantastik FPS 
 
Orijinal Quake'in özgün, güncellenmiş ve görsel olarak geliştirilmiş sürümünü deneyimleyin.
4K'ya kadar çözünürlükler ve geniş ekran çözünürlük desteği, geliştirilmiş modelleme, dinamik ve renkli ışıklandırma, anti-aliasing, alan derinliği ve Trent Reznor tarafından yapılmış orijinal oyun müzikleri oyunun ana müziğinin tadını çıkarın. Şimdi Quake'i yeniden yaşamanın veya ilk kez deneyimlemenin tam zamanı.

Çevrimiçi, Platformlar Arası, Yerel Çok Oyunculu ve İşbirliğine Dayalı Modlar

Karanlık fantastik ana hikâye ve genişletmelerin, 4 oyunculu çevrimiçi veya yerel bölünmüş ekranlı işbirliği modu ile üstesinden gelin. 8 oyuncu (çevrimiçi) veya 4 oyuncu (yerel bölünmüş ekran) destekleyen saf, klasik tarzdaki dövüş maçlarında mücadele edin. Tüm platformlar arası oynanış desteği, çevrimiçi eşleştirme için adanmış sunucu desteği ve özel maçlar için eşten eşe bağlantı desteği içerir.

Orijinal ve Yeni Genişletmeler Dahil

Quake ayrıca iki orijinal genişletme paketi; “The Scourge of Armagon” ve “Dissolution of Eternity”ye ek olarak ödüllü MachineGames ekibi tarafından geliştirilen iki genişletme “Dimension of the Past” ve yepyeni “Dimension of the Machine” ile birlikte geliyor.
 
Orijinal Quake'in geliştirilmiş sürümü şimdi alınabilir. Steam'de ve Bethesda.net'te Quake'e sahip olan oyuncular bu geliştirilmiş güncellemeye ücretsiz olarak sahip olacak. 
 
 
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Quake Remastered Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Ağustos 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 19 Dk önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 1 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 1 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 3 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler