Quantic Dream'in PS3'e İki Projesi Daha Var

13.06.2012 00:42 Samet Konuksal


     E3 fuarı öncesinde çıkan söylentilerde Quantic Dream'in birden fazla proje üzerinde çalıştığını duymuştuk. E3 fuarı geldi, bahsi geçen projelerin sadece bir tanesi duyuruldu. Fakat görünüşe göre Quantic Dream'in üzerinde çalıştığı projeler gerçekten de bir tane değil.
 
     Superannuation'dan gelen bir habere göre, Quantic Dream'in konsept artisti Florian Salomez, LinkedIn profilinde iki yeni yapımı listeledi. Salomez profilinde listelediği oyunları tanıtırken "Beyond: Two Souls ve ismi duyurulmamış iki adet AAA kalitesinde PS3 projesi" cümlesini kullanmış.
 
     Bu iki oyunun, daha önce ticari hakları Sony tarafından alınan ve ek olarak isimleri Quantic Dream'le birlikte geçen Fiv5 ve Infraworld olacağı düşünülüyor. Fiv5'le ilgili pek bilgimiz yok ancak Infraworld'ün yapımına daha önceden başlanmış, sonrasında iptal edilmişti.
 
LinkedIn profil sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond: Two Souls Platformlar: PS3 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler