Quantic Dream'in Teknoloji Demosu Göz Kamaştırdı

Heavy Rain'de yer alan görsel detaylar, bu teknoloji demosunda ileri boyuta taşınmış.
08.03.2012 11:11 Talha Aynacı


   Geçtiğimiz günlerde Quantic Dream'in bugün yeni teknoloji demosunu tanıtacağına dair haberi sizlerle paylaşmıştık. Söz verdiği gibi demoyu meraklılarla paylaşan Quantic Dream, Heavy Rain öncesinde yaptığı teknoloji demosuyla olduğu gibi bu seferde kendine hayran bıraktı.
 
   Aşağıda izleyeceğiniz KARA isimli demo, gerçek zamanlı olarak Playstation 3 üzerinde çalıştırılmış ve görüntülerde oradan elde edilmiş. Quantic Dream bu demonun akıllarda soru işareti bırakmaması açısından, yapım halinde olan herhangi bir oyundan alıntı olmadığını ve sadece tanıtım amaçlı bir çalışma olduğunu belirtti.
 
   7:00 dakika uzunluğundaki demo, yapım aşamasında olan KARA isimli bir robotun hikayesini anlatıyor. Yapımı tamamlandıktan ve test aşamasını geçtikten sonra yaşananlarıysa kendiniz görmelisiniz. Gerek hikaye gidişatı gerekse mimiklerdeki gerçeklik demoyu son derece etkileyici kılmış. Quantic Dream'in demoda kullandığı yüz ise Alacakaranlık Serisi ikinci filminde yer alarak ismini duyuran Valoire Curry.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Heavy Rain Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 26 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 3 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 3 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 4 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 5 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler