Quantic Dream'in Yeni Oyununa Hollywood Dopingi

04.06.2012 14:52 Talha Aynacı

 
   Heavy Rain'in yönetmeni David Cage, muhtemelen E3 fuarında duyurulacak yeni projesiyle ilgili bazı bilgileri meraklılarıyla paylaştı.
 
   Parisli yapımcı Quantic Dreams, yeni oyununda Hollywood camiasında adı iyi bilinen ünlü bir aktris ve aktörün yüzünü ve sesini kullanacak. Yapımcı firma daha önce Heavy Rain için İngiliz aktör Pascal Langdale'in ses ve yüzünü kullanmıştı. Aynı şekilde geçtiğimiz aylarda yayınlanan KARA isimli teknoloji demosunda da Twilight isimli kitap uyarlaması film serisinde rol alan Valoire Curry'e yer vermişti.
 
   Quantic Dreams şu an için  PlayStation 3'e özel olan 2 oyun üzerinde çalışıyor. Ne Sony ne de Quantic Dreams ise basın konferansına kadar herhangi bir açıklama yapmaktan kaçınıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Heavy Rain Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 26 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler