Quantum Error'un PS4 Sürümü İptal Edildi: PC Sürümü Dahil Edildi

26.07.2023 16:04 Mehmet Tandoğan

 
 
TeamKill Media ekibi korku gerilim oyunu Quantum Error'un PlayStation 4 sürümünü iptal ettiğini bunun yanı sıra PC sürümünü dahil ettiğini duyurdu. Yeni duyurulan PC sürümünün PlayStation 5 ve Xbox Series sürümleriyle beraber yayınlanıp yayınlanmayacağı açıklanmadı.
 
Ekip bu durum hakkında resmi bir açıklama yaptı
 
 
 
PS4 sürümünün iptal edilmesi ve PC platformunun dahil edilmesiyle beraber ekipler çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları aktardı: "Maalesef Quantum Error'un PlayStation 4 sürümünü iptal ediyoruz. Oyun en başından beri PlayStation 5 için yapılıyor olsa da PlayStation 4 sürümü de sizlere sunmak istiyorduk  Ancak Quantum Error ile 60 FPS ve akıcı oyun deneyimimizi PS4'te gerçekleştirmemiz mümkün olmadı. Dolayısıyla bu sürümü iptal etmek durumunda kaldık.” 
 
Korku ve gerilim unsurlarını içeren aynı zamanda karanlık bir atmosferi bizlere sunan Quantum Error için şu anda bir tarihi bulunmuyor. Araştırma tesisinin bilinmeyen bir varlık tarafından saldırıya uğramasını konu alan yapımda itfaiye şefi olarak yer alıyor ve görevimiz alevler içerisinde bulunan tesiste mümkün olduğu kadar çok hayat kurtarıp dışarı çıkarmak.
 
Yeni videolar
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Quantum Error Platformlar: PS4 Geliştirici: TeamKill Media Dağıtıcısı: TeamKill Media Tür: Korku FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 1 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 3 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler