RAGE ve Kingdoms of Amalur, Pax East'te Olacak

RAGE içeriğinin yanı sıra görselleri ile de büyüleyici olacak gibi
14.02.2011 14:06 Alkan Adakaner


     Bethesda tarafından yayınlanacak olan RAGE (id Software tarafından geliştiriliyor) ve Kingdoms of Amalur: Reckoning adlı oyunların birer demo ile Pax East 2011'de yer alacakları açıklandı.
 
     11-13 Mart tarihleri arasındaki fuarda çeşitli oyunların yanı sıra geliştirici ve yayıncılardan önemli isimler sunum yapacaklar. Bu sunumların programı da etkinliğin resmi sitesinde yayınlandı. Programa buradan bakabilirsiniz.
 
    Bu arada Kingdom of Amalur'un demosu sayesinde bu oyunun "oyun içi" görüntülerine ilk defa rastlayacağız. Daha önce bazı video ve ekran görüntüleri yayınlanmıştı, ama oynanış videosu görememiştik.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rage Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 8 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler