RAGE'den Tam 7 Dakikalık Oynanış Videosu

Grafikler gerçekten göz kamaştırıyor.
30.09.2011 05:20 Levent Polater

 
    Bethesda, RAGE için tam 7 dakikalık bir oynanış videosu yayınladı. Bu sefer Jackal Canyon adındaki bir göreve doğru yol alıyoruz.
 
    Direniş örgütlerinin verdiği görev ile Jackal vadisine gidiyor ve önemli bu bölgeyi arayarak bir veri programını bulmaya koyuluyoruz. Ama tabiki bu görev söylendiği kadar kolay değil. Vadi, Jackal klanından birçok haydut ile dolu ve görevi yerine getirmek için bu klandan epey bir zaiyat vermemiz gerekiyor.
 
    Oynanış videosunda grafiklerin bir id yapımına yakışır kalitede olduğunu öncelikle belirtmeliyiz. Arada çıkan tuş logolarından bu oynanış videosunun PC üzerinden çekildiği anlamını çıkarabiliyoruz. Ölüm animasyonları olsun ve vuruş hissinin sağlam temellere oturtulduğunu görmek güzel. Çizgisel ve belirgin bir ilerleyiş yerine bölümlerde navigasyon çeşitliliği sağlanarak kendi stratejinizi kolayca belirleyebilmeniz amaçlanmış ve gördüğümüz kadarıyla (sonunu saymazsak) her şey planlandığı gibi işliyor.
 
    Rage'in çıkmasına çok az bir süre kaldı. Sadece 1 hafta sonra, 7 Ekim'de RAGE, PC, Xbox 360 ve PS3 çıkışını gerçekleştirmiş olacak. Oynanış videosu aşağıda:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rage Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 8 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler