RAGE'in PC Sürümü için İlk Yama Yayınlandı

Rage'teki sorunlar bazı oyuncuları oyundan soğuttu
09.10.2011 11:07 Alkan Adakaner


      RAGE'in PC sürümündeki "driver" sorunları nedeniyle id Software ve oyuncular karşı karşıya gelmişti. Oyunun PC sürümü üzerinde yeterince emek harcanmadığını düşünen oyuncuların sorunları yamalarla giderilecek.
 
     Steam kullanıcılarının otomatik olarak yükleyebilecekleri ilk yama sayesinde VSync, Texture Cache ve Anisotropic Filter gibi yeni görüntü ayarlama seçenekleri oyuna ekleniyor. Bunun yanı sıra 32-bit sistemlerdeki bazı çökme sorunları da giderildi.
 
     Önümüzdeki günlerde yeni yamaların da geleceği konusunda şüphemiz yok. Umarız id Software en kısa sürede RAGE'teki sorunları giderir ve PC kullanıcıları da rahatça oyunu oynama imkanına kavuşuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rage Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 4 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 5 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 6 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 7 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler