RARE'in Efsanevi Oyunu Xbox One İçin Geri Dönecek

22.05.2013 12:10 Talha Aynacı

 
   Microsoft Stüdyoları'nın önemli ismi Phil Spencer, Polygon'a yaptığı açıklamada RARE ve RARE'in oyunlarını sevenlerin E3 fuarından memnun kalacaklarını dile getirdi.
 
   Spencer, üzerinde konuşulması gereken detaylar için Xbox One lansmanında çok az vakitleri olduğunu ancak RARE'in kendileri açısından halen büyük bir önem taşıdığını dile getirerek konuşmasına devam etti ve ekledi: "Xbox One için geliştirdikleri eski bir IP, konsol için de önemli bir rol oynayabilir."
 
   İngiliz menşei oyun firması RARE, uzun yıllar Nintendo ile partnerlik yapmış ve bilhassa Nintendo 64 döneminde oyun dünyasına şekil veren, en klişe tabirle efsanevi oyunlara imza atmıştı. 2002 yılında 300 milyon $ karşılığında Microsoft tarafından satın alınan firma eski oyunlarının yeniden yapımları yanı sıra Xbox 360 markasına Viva Pinata ve Kameo gibi oyunlar kazandırmıştı.
 
   Yakın zamanda yeniden lisansı alınan Killer Instinct isimli dövüş oyunu büyük bir ihtimalle E3 fuarında, Xbox One için kendini gösterecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler