RE6'dan Yeni Multiplayer Modu: "Agent Hunt"

01.08.2012 10:18 Tunahan Başol


     Andirasang raporlarında belirtilene göre, Japon tabanlı bir site olan Famitsu, Resident Evil 6'nın yeni "Agent Hunt" modunu detaylandırdı.
 
     Adından da anlaşılabileceği üzere bu modda canavarlar oyuncuların kontrollerine sunuluyor. Bu mod ile ilgili olan belki de en ilginç şey ise, modun senaryo moduna entegre bir şekilde çalışması. Bu demek oluyor ki, eğer oyunu ajan modunda oynuyorsanız, karşınıza yaratık yöneten bir oyuncu çıkabilir.
 
     Hatta birden fazla yaratık, farklı oyuncuların kontrollerine verilebilecek. Ayrıca ajan modunda oynayan oyuncuyla da ses yoluyla iletişim kurabilecekler.
 
     Bu modun kötü düşünüldüğünü söyeleyemeyiz, farklı bir yapıya sahip olduğu ise aşikar. Ancak Capcom'un bir şekilde dengeyi sağlaması gerekiyor. Çünkü senaryoyu ajan modunda oynayan bir oyuncunun, yaratıkları kontrol eden oyuncular yüzünden keyfi kaçabilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 6 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 2 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 2 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 3 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 4 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler