RE: ORC Geliştiricisinde İşten Çıkartmalar Başladı

Başarısız bir oyun olan RE: ORC, işten çıkartmalarda büyük bir etken.
12.06.2012 09:40 Tunahan Başol


     Bir süredir söylenti olarak devam eden Slant Six Games'te işten çıkartmalar, geliştiricinin Vancouver stüdyosundan yapılan açıklamayla onaylandı. GameInformer'ın raporlarına göre 96 kişinin çalıştığı Slant Six Games, 26 çalışanın işine son verdi.
 
     "Ne yazık ki stüdyomuzda, bazı geçici işten çıkartma oldu, bunu doğrulayabilirim. Bu durumun geçici olduğunu vurgulamak gerekir. Biz yeni iş imkanları için çok çalışıyoruz, bu yüzden bu olaydan etkilenen her bir kişiyi tekrar işe alabiliriz." açıklamasını yapan stüdyo, büyük bir dağıtımcıyla bir oyun girişiminde bulunduklarını ve bir tane de Strata Scavenger adında uçuş simülasyonu oyunu çıkaracaklarını belirtmiş.
 
     Resident Evil: Operation Raccoon City, oyuncu olarak bizleri üzse de, işten çıkartma gibi olaylar herkes için üzücü. En yakın zamanda stüdyonun kendisini toplamasını temenni ediyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Operation Raccoon City Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Slant Six Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: TPS Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler