RE: Revelations'ın 4 Dakikalık TGS Videosu

Rachel'ın çırpınmaları oyundaki hayatta kalma-korku öğelerinin nasıl olduğuna dair bilgi veriyor
21.09.2011 10:25 Alkan Adakaner


     Resident Evil: Revelations'ın Tokyo Game Show öncesi sızan videosunda Rachel adlı karakterle tanışmıştık. Gemide araştırma yapan Rachel'ın başının nasıl derde girdiğini ve hayatta kalmak için verdiği mücadeleye tanık olmuştuk. Şimdi bu videoda daha da ayrıntılı hale geldi.
 
     Oyunun Tokyo Game Show'da yayınlanan genişletilmiş videosunda Rachel'ın hayatta kalmak için nasıl bir mücadele verdiğine daha yakından tanık oluyoruz. Gerçekten de oyundaki korku öğelerinin arttığını sadece bu videoya bakarak bile anlayabiliyoruz.
 
     Jill Valentine da Rachel'ın öyküsünde yer alıyor, ama ikisinin karşılaşma anı biraz garip oluyor. Aşağıdaki videoda gizemli karakterimiz Rachel'ın öyküsüne yakından bakabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Revelations Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 4 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler