RE: Revelations'tan Yeni Bir Oynanış Videosu

06.08.2011 14:40 Levent Polater

 
    3DS'in merakla beklenen ve 'remake' olmayan oyunu Resident Evil: Revelations'ın demosundan yeni bir oynanış videosu karşınızda.
 
     Yeni videoya göz attığımızda oyunun, gizemli ve oyuncuyu tedirgin eden bir havaya sahip olduğunu görmekteyiz. Bu bana biraz olsun serinin köklerini hatırlattı. Oynanış olarak ise Resident Evil 4'ten itibaren gördüğümüz shooter mekanizması devam ediyor. Bu oynanışın her şeye rağmen tuttuğunu kabul etmeliyiz.

      Resident Evil 5'ten sonrasını konu alacak olan oyunumuzda dar ve karanlık koridorlar, ürkütücü bir atmosfer ile bütünleşince özlediğimiz Resident Evil geri dönmüş sanki. Siz de aşağıdan bunu farkedebilirsiniz:

[DHVIDEO=2932]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Revelations Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 9 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 1 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 1 Saat önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler