RPG Oyunu Battle Chasers: Nightwar'ın PS4'teki İndirme Boyutu Belli Oldu

04.10.2017 17:42 Tunahan Safdır

 
     Darksiders yapımcısı Joe Madureira ve eski Vigil çalışanlarından oluşan ekibi tarafından geliştirilen sıra tabanlı RPG oyunu Battle Chasers: Nightwar'un PlayStation 4 üzerindeki dosya boyutu belli oldu. Buna göre oyuna sahip olan oyuncuları 7.67 GB'lık bir indirme bekliyor.
 
     Darksiders'a benzer bir şekilde macera öğelerini barındıracak oyun, ismini de aldığı Battle Chasers isimli çizgi romanı konu alıyor. Oyunda Garrison, Gully, Calibretto ve Airship Syndicate gibi çizgi romandan karakterler yer alıyor.
 
     Battle Chasers: Nightwar bugün itibariyle PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve Mac OS kullanıcıları için çıkışını gerçekleştirdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battle Chasers Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Airship Syndicate Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 1 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 5 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 5 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 6 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler