RPG Oyunu Cris Tales için Sinematik Fragman Yayınlandı

17.06.2021 19:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Modus Games ve geliştirici Dreams Uncorporated ve SYCK, RPG oyunu Cris Tales için açılış sinematiği yayınladı.
 
Oyun hakkında 
 
Geçmişe göz at, şimdiki zamana göre hareket et ve seçimlerinin geleceği dinamik bir şekilde nasıl değiştirdiğini izle -- hepsi, oynarken, tek bir ekranda! Amansız bir gelecekle karşı karşıya olan fantastik bir dünyada yeni uyanmış Zaman Büyücüsü Crisbell ve onun fantastik arkadaşlarına katıl. Güçlü Zaman İmparatoriçesi ve onun kuvvetleri Crystallis ve bölgenin diğer dört Krallığını parçalayacak bir felaket getirmekle tehdit ediyor. 
 
Zaman İmparatoriçesini durdurmak ve bölgenin geleceğini yeniden yazmak için, krallıklar boyunca, güçlü müttefiklerle buluşup savaşa yardım için onlarla işbirliği yaparak, yürek burkan bir yolculuğa çıkacaksın. Onların yeteneklerini ve Crisbell'in eşsiz Zaman Sihrini kullanarak güçlü rakipleri yen – kendilerinin daha zayıf, daha genç halleriyle karşılaşmak için onları geçmişe gönder, bir düşmanı şimdiki zamanda uygulanan bir zehrin tüm hasarlarına yenik düştükleri geleceğe gönder veya bu türünün tek örneği savaş sisteminde kendi stratejilerini oluştur. 
 
Cris Tales, 20 Temmuz'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam, GOG, Epic Games Store ve Stadia) platformuna çıkacak. 
 
Açılış sinematiği
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler