RTS Iron Harvest için Yeni Bir Oynanış Fragmanı Yayınlandı

17.03.2020 19:57 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Deep Silver ve geliştirici KING Art, Iron Harvest için bir buçuk dakika uzunluğunda yeni bir oynanış fragmanı yayınladı. 
 
Iron Harvest Kickstarter betasının normalde önümüzdeki hafta düzenlenmesi planlanıyordu fakat geliştirici ekip corona virüsü sebebiyle çalışmalarını evden sürdürdüğünü ve bu durumun beta planlarını nasıl etkileyeceğinden emin olmadıklarını belirtti.
 
Buna rağmen ooyunun en yeni ve en gelişmiş versiyonunun Kickstarter destekçilerine en kısa sürede ulaştırmak için sıkı bir şekilde çalıştıklarını belirtti.
 
Iron Harvest 1920+ yıllarında demirin, teknolojinin ve yürüyen makinelerin önemli konumda bulunacağı alternatif bir dünyada geçecek gerçek zamanlı strateji oyunu. Oyuncuların devasa dieselpunk mech kontrol etmelerine olanak sağlayacak oyun tek oyunculu, çok oyunculu ve co-op modlar içerecek.

1 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Iron Harvest Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: KING Art Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler